Eerlijk en Uniek

Stichting 4 Jason

← Terug naar overzicht

Klik op het logo voor de website.

 

10 juni 2016 gebeurt er in het buitengebied van Neede een ernstig ongeluk waarbij Jason is betrokken. Jason was met zijn grote vriend samen op de tractor wezen kijken bij het inkuilen. Op de terugweg worden ze aangereden, de tractor kantelt en Jason raakt eronder bekneld. 

Door dit ongeval loopt de 8 jarige Jason een hoge dwarslaesie op. Vrijwel alle functies in schouders, armen, buik en benen zijn weg. Jason en zijn familie worden van de één op de andere dag geconfronteerd met een zorg die zijn weerga niet kent. Ze balanceren op het randje van het leven, onderzoeken, operaties, behandelingen, revalideren en nog veel meer. 

Na de spannende 1e periode waarin Jason vooral vecht voor zijn leven is er nu een periode aangebroken waarin hij laat zien dat hij een echte doorzetter is. Hij wil graag zo goed mogelijk deel kunnen nemen aan het leven en naar huis. Hij doet enorm zijn best om dit voor elkaar te krijgen. 

Omdat er in het gezin al de nodige zorg aanwezig is en om er voor te zorgen dat Jason en zijn familie zich kunnen richten op wat voor hen het belangrijkste is; namelijk focussen op het zoeken naar mogelijkheden voor een zo goed mogelijk leven voor Jason en het gezin hebben betrokkenen de “Stichting4Jason” opgezet. 
De “Stichting 4Jason” wil Jason en zijn familie via crowdfunding en acties financieel ondersteunen maar ook behulpzaam zijn bij het ont-zorgen van de familie. 

 

Deze organisatie is voorgedragen door Wies Westhoff uit Neede.