Eerlijk en Uniek

Sailwise

← Terug naar overzicht

     Klik op het logo om naar de website te gaan.

Over SailWise

‘Ik was een beetje zenuwachtig om in de boot te stappen. Toen ik er eenmaal in zat, kreeg ik een overweldigend gevoel van vrijheid, iets wat ik nooit eerder had ervaren’

Onbeperkt genieten van watersport

De wind in de zeilen, het klotsende water tegen de boeg en de zon in het gezicht; zeilen geeft een ultiem gevoel van vrijheid. SailWise is al 40 jaar de enige aanbieder in Nederland van meerdaagse, uitdagende watersportactiviteiten en -vakanties voor mensen met een beperking. Dankzij SailWise kan iedereen genieten van een onvergetelijke ervaring op het water.

Onvergetelijke belevenis

Elk jaar bezoeken zo’n 1.400 mensen onze vier volledig aangepaste en rolstoeltoegankelijke accommodaties en dat aantal stijgt nog steeds. Van zwerftochten over het IJsselmeer en het Wad met de tweemastklipper Lutgerdina tot zeilen op de Friese meren met de catamaran Beatrix en van het genieten van de eindeloze mogelijkheden van It Sailhûs in Friesland tot het beoefenen van een mix van kleine watersporten op het eiland Robinson Crusoe bij Loosdrecht. Wij boden al bijna 40.000 mensen met een beperking een unieke en onvergetelijke belevenis.

Actief, uitdagend en zelfstandig

Watersporten met SailWise is meer dan alleen genieten op het water. Door actief te zijn op het water kan iedereen, ongeacht de mate van beperking, weer een gevoel van zelfstandigheid, eigenwaarde en onafhankelijkheid ervaren. Bij SailWise word je aangesproken op wat je nog wel kunt. Met de juiste aanpassingen is het voor iedereen mogelijk om te (leren) watersporten. Grenzen verleggen, jezelf ontwikkelen en eigen regie zijn hierbij de sleutelwoorden. Al onze deelnemers zijn het er over eens: SailWise laat je boven jezelf uitstijgen en doet je je beperking vergeten. 

 

Deze organisatie is voorgedragen door  Angelique Kerkhof uit Baarn.