Eerlijk en Uniek

Stichting Timulazu

← Terug naar overzicht

Stichting Timulazu

Onze missie

De Stichting Timulazu zorgt er voor dat kansarme jongeren in de leeftijd van 18 t/m 23 jaar uit hun sociaal en maatschappelijk isolement worden gehaald en een volwaardig leven opbouwen voor zichzelf, hun omgeving en de Roemeense samenleving.

Onze visie

Investeren in jongeren door het aanbieden van een trainingsprogramma gericht op wonen, gezondheid, welzijn, werk en financiën geeft Stichting Timulazu hen een kans op een betere toekomst en levern wij een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van de Roemeense samenleving.

Ons doel

Roemeense jongeren een betere toekomst te bieden door het geven van woon- en werkbegeleiding.

Het verrichten van alle verdere handelingen/activiteiten, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het bieden van tweejarige opvang en ondersteuning aan Roemeense jongeren zodat deze jongeren de nodige maatschappelijke vaardigheden en capaciteiten opdoen.

 

Deze stichting is voorgedragen door Janneke Eikelboom en Marianne van der Kolk in Laag Zuthem. Deze boerderij gerund door een dochter van Marianne. Verschillende  mensen uit het dorp gaan jaarlijks naar Roemenie om daar meerdere klussen te verrichten.